2009-08-21 13:35:02• hírek • Szatmár.ro

Megvannak a nyertesek

Kisorsoltuk a Szatmár.ro és a Szatmári Híd Egyesület közös nyereményjátékának szerencsés nyerteseit, akik egy-egy két személyes meghívót nyertek Leblanc Győző és Tóth Éva ünnepi operett- és nótaösszeállítrására., illetve az azt követő Máté Öcsi táncdal-összeállításra.

Milyen alkalomból szervezi a Híd egyesület a remek szórakozást ígérő előadást? - Ez volt a kérdés, amire helyes választ vártunk, s kaptunk szép számmal, ugyanis úgy tűnik meglehetősen sokan áhítoztak egy kétszemélyes meghívóra.

Nos, az államalapítás 1009-ik évének apropóján szervezi a zenei estet a Szatmári Híd Egyesület, ahol Leblanc Győző és Tóth Éva ünnepi operett- és nóta összeállítását tekinthetik meg az érdeklődök. Fel fog lépni továbbá Máté Öcsi, aki a táncdalfesztiválok hanguélatát hozza majd el a Szatmárnémeti Filharmóniába.

A szerencse ezalkalommal három hölgynek kedvezett: Debreczeni Ildikónak, Keresztesi Edithnek és Nagy Enikőnek. A nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni arról, hogy milyen körülmények között juthatnak majd hozzá az egy-egy két személyre szóló meghívóhoz.

Akiknek most a sorsoláson nem kedvezett a szerencse, nem szabad lemondaniuk a Dinu Lipatti filharmóniában vasárnap 19 óreakor kezdődő előadásról. Belépőjegyeket a helyszínen 15 lejes egységáron lehet majd váltani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: