2019-10-23 08:17:45• hírek • Blikk.hu

Megvan, ki képviseli Magyarországot az idei MTV Europe Music Awardson

A magyar nézői szavazatok alapján a 2019-as MTV Europe Music Awards hazai győztese Király Viktor, így november 3-án este ő képviseli Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Sevillában. A nagyszabású gálát – a hagyományokhoz híven – élőben lehet végigizgulni a magyar MTV műsorán is.

„Gyerekkoromban néztem az MTV Europe Music Awardsot, és azt képzeltem, hogy ott állok majd egyszer én is, amely álmom most teljesült. Nem is tudok mit mondani, nincsenek szavak, nagyon-nagyon örülök” – mondta Király Viktor, miután a csatorna munkatársai közölték vele a jó hírt. A rajongók öt jelölt közül választhatták ki idei a kedvencüket, így az az utóbbi évek győztesei, Rúzsa Magdi és a Follow the Flow után most Viktor léphet a sokak által áhított vörös szőnyegre. 
 

„Az első MTV-s élményem egy nagyon meghatározó jelenet volt gyerekkoromban. Egy idősebb haverom kérdezte, láttam-e az új Michael Jackson-klipet, de a szüleim nem akarták, hogy megnézzük, annyira ijesztő. Tartottunk egy pinceösszejövetelt a barátokkal, bekapcsoltuk az MTV-t, majd addig ültünk ott, amíg nem jött a klip. Lekapcsoltuk a villanyokat, jött a Thriller, aztán egy hónapon át rémálmom volt” – árulta el nevetve az énekes.
 

A november 3-i díjátadó gála fellépői között ott lesz többek között Halsey, a spanyol szupersztár Rosalía, Becky G, Akon, Ava Max, valamint a „Legjobb új” és a „Legjobb feltörekvő” kategória jelöltje, Mabel is. Becky G nem csak jelöltként és előadóként lép majd a színpadra, ugyanis ő lesz a 2019-es EMA hostja is.
 

Az MTV EMA a világ minden pontjáról, több mint 180 ország rajongói számára nyújt páratlan, több platformon is elérhető élményt. A nemzetközi díjátadó gálát élőben, magyar idő szerint 21 órakor szurkolhatják végig a televíziónézők a magyar MTV-n, de a vörös szőnyeges bejelentkezés már 20 órakor kezdetét veszi. A nemzetközi versenyben november 2-án éjfélig szavazhatnak a rajongók kedvencükre az mtvema.com oldalon.
 

További részletek az MTV Hungary Facebook-oldalán.
 

A 2019-es MTV EMA díjátadó gála november 3-án, vasárnap 21 órakor látható a zenecsatornán.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: