2016-10-12 16:19:51• hírek • Szatmár.ro

Megvan, hogy mitől lett kisebb kátyu a Decebal híd friss aszfaltján

A polgármesteri hivatal közleményben tisztázta a helyzetet - hamarosan kijavítják az úthibát.

Jónéhány hete nehezíti a szatmáriak életét a Decebal hídon zajló felújítási munka. Persze a kellemetlenségre számítani lehetett, hiszen a forgalmas, négysávos út kétsávosra szűkítése óhatatlanul is elégedetlenséget szül. Viszont a felújítást el kell végezni, hiszen ilyen kaliberű munkát rég végeztek a Szamos folyó feletti átkelőn. Sajnos azonban a munkálatok lassan haladtak, a feladatot felvállaló zilahi cég nem volt eléggé felkészülve a munkára és a határidők betartására.

Ráadásul a hétvégén egy kisebb kátyú, úthiba is megjelent a friss aszfalton, ami igen felbőszítette a szatmáriakat. A polgármesteri hivatal ezért jobbnak látta, ha egy hivatalos közleményben ad magyarázatot erre.

A közlemény szerint az egyik, úteltereléshez használatos bólyát borította fel egy kamion, az aszfalton található sérülést pedig a  bólya beton-talapzata okozta. Több nagy súlyú tehergépjármű is áthaladt az úthibán, ami lassan kiszélesedett... A kivitelező cég azonban azt ígéri, a lehető leghamarabb kijavítja a hibát.

A polgármesteri hivatal közleménye emlékeztet, a kivitelező cég négy év jótállást vállal az elvégzett munkára.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: