2013-12-05 16:25:32• hírek • Szatmár.ro

Megvan, hogy ki utazhat Prágába

Nyereményjátékunkon egy ajándék és egy féláras prágai utazás talált gazdára.

A Challange Travel két kirándulást is szervez decemberben Prágába: a december 6-8, illetve a 13-15 közötti időszakban. A három csillagos buszos kirándulás állomásai között van Budapest és Pozsony is. Az utazók személyenként 129 eurós jegy ellenében vehetnek részt az izgalmasnak ígérkező programon. A kifizetendő összeg tartalmazza az utazás mellett a budapesti, pozsonyi és prágai városnézés költségeit, a két éjszakás szállást, a reggelit és az idegenvezető díját.

A szervező Challange Travel honlapján megtalálható a kirándulás tervezett programja is - ez ide kattintva olvasható. További információkért érdemes felkeresni a Challange Travel honlapját, vagy érdeklődni lehet a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a N. Golescu utca 7 szám alatt, a Nagypiac szomszédságában.

Nyereményjátékunkon két Prágai kirándulást sorsoltunk ki a Challenge Travel felajánlásával - a szerencsések a december 13-án induló csoporttal vehetnek részt a cseh fővárosba tartó kiránduláson.

Az ajándék utazást Lovász Erzsébet nyerte meg és féláron vehet részt a kiránduláson Katócz Tamás. Nekik gratulálunk, a nyeremény átvételével kapcsolatban telefonon fogjuk értesíteni őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: