2018-12-16 07:33:26• hírek • Blikk.hu

Megvan az eredmény: ez a csapat nyerte meg az idei X-Faktort!

Foto: rtl.hu/rtlklub/xfaktor
Foto: rtl.hu/rtlklub/xfaktor

Drámai módon éppen ByeAlex két csapata küzdött egymás ellen a 2018-as X-Faktor első helyéért, amelyet végül a USNK szerzett meg!

Fantasztikus produkciókkal léptek színpadra az X-Faktor fináléjában a döntősök. A mai adásban a mentorok már csak a véleményüket fejtették ki, a nézőkön múlt, ki hányadik helyezettként végzett a versenyben.

 

Mint ismert, az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának fináléjába Gáspár Laci mentoráltja, Tamáska Gabriella és ByeAlex két csapata, a USNK és a Stolen Beat jutott be. Mint megírtuk, az X-Faktor harmadik helyezettje Tamáska Gabi lett, a végső küzdelem pedig ByeAlex két bandája között zajlott, akik egyébként még a mentorokkal - Puskás Petivel és Radics Gigivel - is a színpadra léphettek egy-egy duett erejéig.

 

Kemény csatában végül a USNK nyerte el a zsűri és a szavazók tetszését inkább, s lett így a 2018-as X-Faktor győztese! Továbbá az is kiderült, hogy a USNK lesz az a banda, amely felléphet a jövő évi Sziget Fesztiválon, ugyanis az esemény szervezői őket választották ki a válogatók után!

 

További érdekes sztársztorikért kattintson a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: