2015-10-24 23:24:30• hírek • Kocsis Zoltán

Zsinórban a hatodik – tartja második helyét a VSK

Hat pontos brassói győzelmével zsinórban hatodik győzelmét szerezte meg a Szatmárnémeti Városi Sportklub szombat délután. Ezzel nem csak azt bizonyították, hogy egységes, jó csapatot alkotnak a fiúk, hanem - talán nem korai kijelenteni - azt is, hogy a gárda esélyes lehet az élvonalba való visszajutásra.

Nicolae Istrate fiai jól kezdték a mérkőzést és gyakorlatilag már az első félidő végén jelezték, melyik gárdáé lehet csak a két pont. A pihenő előtt ugyanis már tetemes, 18-11-es előnye volt a szatmáriaknak.

A második félidőben sem történt drasztikus változás és noha a Brassó egy pontot le tudott faragni hátrányából, még csak szorossá sem tudta tenni az eredményt, a VSK így 35-29-re nyert.

A vendégek legeredményesebb játékosa Lupse volt, aki egymaga vállalta csapata góljainak egyharmadát és 12 góllal zárt. Jelzésértékű, hogy a következő két legeredményesebb szatmári játékos, a hat gólig jutó Muresan és a négy gólt szerző Rogoz együttesen sem zörgették meg annyiszor a hazai kapu hálóját, mint Lupse.

A hatos győzelmi sorozatban lévő VSK-ra most egy komolyabb kihagyás vár, hisz a pontvadászat három hétig szünetel, a pihenőt követő fordulóban pedig a szatmáriaknak nem lesz ellenfelük. Így sorozatát november 22-én a Fogaras ellen folytathatja a VSK.

Brassó - Szatmárnémeti VSK 29-35
A VSK gólszerzői:
Lupse (12), Muresan (6), Rogoz (4), Ungar (3), Alisie (3), Pop (3), Varga (2), Mates (1), Morar (1.)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: