2015-10-25 10:54:02• hírek • Kocsis Zoltán

Megvan az első győzelem

Szombat délután megszerezte első győzelmét a román női röplabdabajnokság második osztályának nyugati csoportjában a Szatmárnémeti Városi Sportklub csapata, miután 3-1-re nyerni tudott Temesváron a Politehnica együttese ellen.

Ovidiu Groza lányainak, illetve szurkolóiknak három fordulót kellett várniuk az első sikerre, miután az első két játéknapon előbb 3-1-re kikaptak Marosvásárhelyen, majd a 3-0-ra odahaza a Nagyváradtól.

Temesváron remekül nyitottak a szatmári lányok, az első két játszmát viszonylag könnyedén nyerték 25-18-ra, illetve 25-19-re. A harmadik játékrész már szorosabban alakult, a végén pedig a hazaiak jobban összpontosítottak, ezzel 25-23-ra nyertek és összesítésben feljöttek 2-1-re.

A negyedik játszma azonban döntőnek bizonyult - ezúttal a szatmáriak figyeltek oda jobban a végjátékra és ugyanolyan arányban behúzták a játékrészt, amilyenben elveszítették az előzőt.

A lányok a negyedik fordulóban, október 31-én Temesvár másik csapatát, az ACS Agrolandot fogadják majd saját szurkolóik előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: