2018-07-12 12:04:10• hírek • Bede Emőke

Megvan az Utcazene Fesztivál hivatalos programja

Egy hétvége erejéig az utcazene fővárosává válik Szatmárnémeti, ugyanis ismét megrendezésre kerül az Street Music Festival, mely az eddigieknél még színesebb programmal várja a műfaj szerelmeseit és azokat is, akik még csak most ismerkednek az utcazenével.

"Az események számát tekintve a fesztivál évről évre gyarapodik. Idén büszkén közölhetjük, hogy több mint 40 külföldi pályázó jelentkezett. A szatmárnémetiek és a rendezők vendégszeretete meghozza gyümölcsét, ugyanis egyre több előadó és turista érkezik a rendezvényre! A 2017-ben a közönség elé lépő néhány zsonglőr és utcaművész létszámához képest az, hogy idén hét országból tíz elismert művész érkezik Szatmárnémetibe, rekordnak tekinthető” –mondta el korábban a szervező csapat nevében Butka Gergő, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy az utcazene és az utcaművészeti performanszok mellett finomabbnál finomabb falatok, igazi street food is várja a kilátogatókat.
 

Bár kétségtelen, hogy a StreetMusic Festival mindhárom napján érdemes részt venni, ha mégis szeretnéd tudni a pontos programot, akkor mindenképp érdemes felkeresned az esemény Facebook-oldalát, melyet ide kattintva lehet elérni. Emellett hasznos tud lenni a FestivApp nevű mobilalkalmazás is, mely segítségével azonnal, első kézből értesülhetsz a legfrissebb információkról. Az applikáció az iOS és Android rendszer futtató telefonokra is telepíthető.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: