2009-10-11 12:39:25• hírek • Ferenczi Noémi

Megvan a nyertes cég

Eldőlt, hogy melyik két cég fogja szállítani a reggelit a szatmárnémeti iskolásoknak: a tejet a Friesland, a pékárút pedig Bampan Impex biztosítja majd.

Iskolakezdés után közel egy hónappal - amennyiben egyik cég sem nyújt be óvást - végre a megyeszékhelyen is eldőlt a kormány tej-kifli programjának közbeszerzési pályázata. A múlthét elején még úgy nézett ki, leghamarabb hétfőn lesz eredménye a licitnek, azonban az elbíráló bizottságnak ennél gyorsabban sikerült lebonyolítania a közbeszerzési procedúrát. A polgármesteri hivatalnak kétségei merültek fel a megbízás kivitelezhetőségét illetően miután megvizsgálták a cégek egyre csökkenő árajánlatait, ugyanis minden jelentkező 25,4%-kal csökkentette az eredeti ajánlat értékét a tejtermékekre vonatkozóan és 38,3%-kal a pékáruk értékét.
A nyertes cég ajánlata 35,5%-kal kevesebb a tejtermékek és 51,6%-kal kevesebb a pékáruk esetében az eredeti árajánlathoz képest.
A polgármesteri hivatal magyarázatot kért a tejtermékek és pékáruk árkalkulációját illetően.

Az elbíráló bizottság pénteken döntést hozott a pályázat ügyében. A tej szállítására öt cég jelentkezett: a Friesland Câmpina România Rt., a Bampan Impex kft., az Astral Impex kft., a CBA Nord Vest kft. és az UNICARM kft. A licit nyertese pedig a Friesland Câmpina Romania Rt. lett. Ez a cég 727 ezer lej plusz áfáért vállalták a szolgáltatást. A pékáru szállítására szintén öt cég jelentkezett, mégpedig a Bampan Impex kft., az Astral Impex kft., a Rosario kft., a Mircea Blaga kft. és az UNICARM kft. Végül a Bampan Impex kft. nyerte a pályázatot, ők 340 ezer lej plusz áfáért fogják biztosítani a pékárút. A vesztes cégek október 21-ig nyújthatnak be óvást.


A tejet a Friesland, a pékárút pedig Bampan Impex szállítja majd a diákoknak

A tejet a Friesland, a pékárút pedig Bampan Impex szállítja majd a diákoknak


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: