2011-07-01 11:40:48• hírek • Kocsis Zoltán

Megvan a licit, lassan kezdődhet a munka

A jelek szerint tényleg lesz abból valami, hogy már idén megkezdődik a Szamos két partján lévő töltések aszfaltburkolatának felújítása, pénteken ugyanis a polgármesteri hivatal kihirdette a kivitelezési munkálatok licitjének eredményét.

Amennyiben július hetedikéig egyik vesztes fél (összesen négy jelentkező volt) sem fellebbez, úgy a győztes SC Samcif SA - Vakond SRL páros hozzáláthat a burkolat felújításához. Amint azt Ilyés Gyula polgármester a közelmúltban elmondta, ha minden a tervek szerint halad, azaz a licit eredményét nem támadják meg és az időjárás is kedvezően alakul, akkor már az idei nyár végén, ősz elején hozzáfoghatnak a kivitelezéshez.

A Szamos töltésén található aszfaltréteg rehabilitálása annak a „Szamos partján - vízen és két keréken" elnevezésű magyar - román együttműködésnek a keretében valósul meg, melynek célja, hogy egy kerékpárúttal kösse össze Szatmárnémetit Fehérgyarmattal.

A jelenlegi licit során a Szatmárnémeti Szatmárpálfalva felőli szélétől Vetésig terjedő táv felújításáról döntött. Legalábbis ami a bal partot illeti, hisz jobb oldalt, pénz hiányában, csak a víztisztító berendezésig építik meg az utat.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: