2009-08-28 13:18:37• hírek • Szatmár.ro

Megvan a legínyencebb recept

Eljuttattuk a Fastus Pékség főpékjéhez azokat a kalácsrecepteket, amelyeket olvasóinktól kaptunk, hogy egy hozzáértő konyhamester mondja meg, melyik recept alapján készítsük el a Partium legnagyobb kalácsát. Bagosi Ildikó a nyertes recept ötletgazdája.

A Szatmár.ro csapata idén sem szeretne tétlenül ülni a Partiumi Magyar Napokon, éppen ezért szerkesztőségünk egy merész ötletre vállalkozott: megsütjük a Partium legnagyobb kalácsát. No, nem kívánunk bejutni a Guiness rekordok könyvébe, „csupán" azzal is megelégszünk ha a környéken miénk lesz a legterjedelmesebb kalács, amit a helyiek valaha láttak és kóstoltak.

Augusztus 30-án, vasárnap a Fastus pékség segítségével mindnyájan dagasztani fogunk, hogy kétkezi munkánk eredményét, a közel tíz méter hosszú ínyenc kalácskölteményt feltálalhassuk a partiumiaknak.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen lesz a környék legnagyobb kalácsa, és milyen ízt sikerül kisütnünk Bagosi Ildikó receptjéből, akkor vasárnap 15 órakor térj be a Kossuth kert Nagysátrába, hogy Téged is vendégül láthassunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: