2015-08-04 18:00:10• hírek • Szatmár.ro

Megvan a Smart Days fesztivál teljes programja

Csütörtökön dzsesszel kezdődik, majd alternatív, blues, reggae zenével folytatódik és hip-hop zenével ér véget a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ által másodszor megszervezett Sm@rt Days. A legtöbb rendezvény helyszíne a Kossuth-kert lesz.

Augusztus 6-án 19 órától dszesszkoncerttel kezdődik a programsorozat - a zsinagógában a Sebastian Spanache Trió és a Harcsa Veronika - Gyémánt Bálint duó fog zenélni.

Pénteken már a Kossuth-kertben tartják 18.30-tól a hivatalos megnyitót, majd folk-zene szól majd Florin Micassal, Loredana Morarral és Roxana Gheorghiuval. 20 órától az Elvisszel kiegészült Ash Band lép színpadra rock&roll és blues muzsikával, 21 órától az alternatív zenét és feldolgozásokat játszó Colour Impulse következik, a napot pedig a reggae zenét játszó Score Band zárja.

Szombaton, augusztus 8-án este főleg a kemény akkordok kedvelőit várják a Kossuth-kertbe. A 15 órától kezdődő, gyerekeknek szánt programot és a 18.30-tól kezdődő folk-koncertet rockzene követ: 20 órától a szatmárnémeti Unknown Scar, 21 órától a szinérváraljai Dirty Shirt, 22.30-tól pedig a magyar-szerb, gótikus metált játszó Nevergreen következik majd.

Vasárnap 18 órától a Black and White Angels formáció utcai tánc-bemutatóját követhetjük nyomon, majd 19 órától folkkoncert következik. 20 órától a Royal Team mulatós zenekar, 21 órától a Black River Blues Band ad koncertet. A napot és a rendezvénysorozatot hip-hop zene zárja. Puya és barátai - Vescan, Doddy, Dj. Wicked, Dj. Amy, Anastasia és Ester szórakoztatják a zenei irányzat rajongóit.

A koncertek mellett a Kossuth-kertben lacikonyhák, sörsátrak várják majd a résztvevőket.

A Sm@rt Days minden rendezvényére díjtalan a belépés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: