2019-09-30 05:28:25• hírek • Blikk.hu

Megvan a DNS-teszt eredménye: ő Flipper Öcsi eltitkolt fia

Enni és aludni is alig tudott az izgalomtól a DNS-vizsgálat eredményéig Hácz Tamás.

A fiatalember négy éve értesült édesanyjától, hogy a 11 esztendeje tragikusan elhunyt rock and roll legenda, Jeszenszky Béla, azaz Flipper Öcsi (†46) egyetlen gyermeke. A teszt szerint egyértelműen bebizonyosodott közöttük a vérségi kötelék, Tamás a néhai zenész fia!
 

Néhány hete a Blikknek beszélt arról a szakácsként dolgozó fiatalember, ő a Hungária, a Dolly Roll és a Step együttes egykori sztárjának a sokáig eltitkolt gyermeke. Lapunk munkatársai új családjával együtt két hete kísérték el a DNS Centrumba, hogy bizonyosságot nyerjenek a genetikai kötelékről.

 

– Édesanyám négy éve egy mély beszélgetés alkalmával elmondta az igazat – ismerte el Tamás. – Szerető családban nőttem fel. A nevelőapám úgy foglalkozott velem, mintha a sajátja lennék, megkaptam mindent, mégis tudni akartam az igazat.
 

Aztán megismerte a rokonokat és rászánta magát a sorsdöntő tesztre.

– Édesapám családja befogadott, mindenki szeret, ezért is vállaltam a tesztet. Évekig nem álltam rá készen lelkileg, de egy ideje már vágytam rá, hogy kiderüljön, ki is vagyok valójában. Most már mindannyian tudjuk, én vagyok Flipper Öcsi fia! – nevetett felszabadultan Tamás, kezében a müncheni laborban elkészített, többször is ellenőrzött vizsgálat eredményét tartalmazó hivatalos irattal, amely szerint bebizonyosodott a genetikai kapcsolat.
 

 Nagyon jó lett volna, ha találkozhatok az édesapámmal, de a sors nem így akarta. Legalább a nagynénémet és az unokabátyámat, István bácsit ismerhetem. Hálás vagyok, hogy 82 évesen eljött a vizsgálatra, az ő mintája kellett az eredményhez. A nagyit már egy ideje Kati mamának szólítom, igyekszem bepótolni vele a közös életünkből kimaradt két évtizedet – árulta el Tamás, akinek annyira friss a bizonyosság, hogy nem tudja, változik-e ettől az élete.
 

Nem hiába állította biztosan Marót Viki (36) énekesnő is, hogy Tamás járása, mozdulatai, érzékeny természete, de még a keze is ugyanolyan, mint testvéréé. – Nem lepődtem meg, éreztem, hogy Tomi unokaöcsém, nagyon örülök az eredménynek – mondta Flipper Öcsi húga.
 

A néhai zenész édesanyja is biztos volt a vérségi kapcsolatban, hogy Tamás az első unokája, egyben elhunyt fia egyetlen gyermeke.

– Sokkal jobb lett volna hamarabb megtudni az igazat. Nem értem, Tamás édesanyja miért hallgatta el a fiam elől, hogy van egy gyermekük. Ha Öcsikém tudja ezt, talán másképp alakul a sorsa, életcélt találhatott volna benne. Nagyon akart gyereket, a fiáért talán leteszi a poharat, és lehet, ma együtt zenélnek... Sajnálom, hogy az unokám gyerekkoráról lemaradtam, pedig vele fiatal nagymama lehettem volna, rengeteg közös élmény maradt ki az életünkből – szomorkodott Katalin, akinek eddig is megadatott a nagymamaság, hiszen Viki kisfia, Ádám már kilencéves. 


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: