2014-03-20 14:31:55• hírek • Szatmár.ro

Megvan a Challenge Travellel közös játékunk nyertese

Kisorsoltuk a nyertest, aki részt vehet partnerével a Bécsi vagy Krakkói hosszú hétvégén az utazási iroda szervezésében.

Két csábító városlátogatást is szervez a közeljövőben a szatmárnémeti Challenge Travel utazási iroda. Közös nyereményjátékunkon pedig egy ilyen kirándulás talált gazdára azok között, akik megosztották a játékot meghirdető cikkünket a Facebookon, illetve lefotózták és elküldték e-mail címünkre az utazási iroda székhelyének kirakatát. Mielőtt elárulnánk a nyertes nevét, lássuk, miből választhatott a szerencsés!

A bécsi városlátogatásra a csoport május elsején indul. A kirándulók a négynapos program során, az osztrák főváros felé menet megnézhetik Gödöllőn a Grassalkovich-kastélyt, majd rövid látogtást tesznek Budapesten. A folytatásban Bécs nevezetességeit tekintik majd meg - egyebek mellett a Schönbrunn kastélyt és a Hundertwasser házat -, de a kirándulás része egy hajókázás a Dunán Krems és Melk között, de meg fogják látogatni Eisenstadtot is, Burgenland fővárosát. A kiruccanás részvételi díja 155 euró személyenként, a Challenge Travel törzsutasai pedig 140 euró/fő kedvezményes áron vehetik igénybe a szolgáltatást. Jelentkezni az utazásra március 10-ig lehet a Chalenge Travelnél, 70 euró előleg befizetésével személyenként.

A Krakkói kirándulásra április 12 és 15 között fog sor kerülni. Az első éjszakát az utazók a festői szépségű Zakopaneban fogják tölteni és egy igazi goral lakomán is részt fognak venni. A második napon látogatást tesznek Wieliczkában, a világ egyik legrégebboi sóbányájában, amely 135 méterrel a felszín allatt található. A folytatásban Krakkó nevezetességeit járják majd be a kirándulók, a harmadik nap része lesz az Auschwitz-i koncentrációs tábor meglátogatása. Az utazás részét képezi egy rövid wadowicei látogatás és egyebek mellett Kassa meglátogatása. Ennek az utazásnak is 155 euró az ára.

Ne is húzzuk tovább az időt: a Challenge Travel menedzsere, Krisztián Gabriella segítségével csütörtökön kisorsoltuk a szerencsés nyertest, aki másodmagával részt vehet az egyik városlátogatáson - a szerencse a sorsoláson Czubler Beának kedvezett. Gratulálunk és jó utazást kívánunk neki és kísérőjének!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: