2006-07-12 20:52:01• hírek • Szatmár.ro

Megvan Indy lánya!

 Natalie Portman játsza Indiana Jones lányát a sorozat negyedik részében.
 Natalie Portman játssza Indy lányát az Indiana Jones negyedik, egyben utolsó epizódjában. A Star Wars és a Közelebb! sztárja George Lucas rendező közeli barátja és most úgy hírlik, Lucas leszerződtette a várva-várt mozi utolsó részére, Harrison Ford partnereként. Az nem újdonság, hogy Ford negyedszer is belebújik a kalandvágyó archeológus macsó szerepébe, az viszont egészen friss hír, hogy a lányát Portman alakítja majd.

Az információt egy rajongóknak tartott beszélgetésen nem más kottyantotta el véletlenül, mint Karen Allen, aki Indy szerelmét, Marion Ravenwood-ot játszotta az első részben, Az elveszett frigyláda fosztogatóiban.

Állítólag a színésznő azonnal zavarba jött, amikor kicsúszott a száján a bizalmas infó és a továbbiakban próbálta másfelé vezetni a beszélgetést.

Arról sem akart nyilatkozni többek között, hogy neki lesz-e szerepe a filmben, pedig a hírek szerint ő is felbukkan majd a moziban, csakúgy, mint Jack Gyllenhaal és Sean Connery. Utóbbi újra Jones apjának szerepébe bújna.

danubius.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: