2014-03-18 09:23:15• hírek • Blikk.hu

Megvált a Republic Sipos F. Tamástól

„Megjártam a poklot, a mennyországot, és a vége felé megint a poklot" - foglalta össze Sipos F. Tamás, aki Cipő halála után két hónappal, tavaly májusban lett a Republic énekese, s akitől nemrég megvált a banda.

- Hatalmas volt a megtiszteltetés, hogy engem választottak. Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy vállaljam-e - mondta Sipos. F., s hozzátette: - Különösen nehéz kezdet volt, mert nem kaptam ének nélküli verziókat, tehát a gyakorlásnál csak Cipő hangjára tudtam ráénekelni. Sokszor előfordult, hogy képtelen voltam folytatni, csak másnapra tudtam összeszedni magam.

Az Exotic egykori frontembere az első közös próbákat is felidézte. - Nem mertünk egymás szemébe nézni, mindenki a könnyeivel küszködött. Előadásmódban lejjebb vettem saját magamból, de előfordult nemegyszer, hogy leállítottam a dalt, mert meg kellett kérdeznem a többiektől, mit szeretnének. Mert ha klónt, akkor nem vállalom.

Sipos F. elismerte, szerinte is túl rövid volt az idő a tragédia és az újrakezdés között, ugyanakkor megjegyezte, hogy egyéves kihagyást nem képes túlélni egy zenekar. Aztán viszont kezdte otthonosan érezni magát Boros Csaba, Nagy László Attila és Patai Tamás társaságában.

Belevittem az egyéniségemet, tiszteletben tartva, hogy a mély gondolatok sallangmentes előadásmódot igényelnek - mondta a kisegítőnek hívott énekes, aki ennél többnek érezte magát.

- Nyáron a zenekar menedzsere és a tagok is hangsúlyozták, teljes jogú tagja lettem a csapatnak. A „kisegítő státust" felejtsem el. Hosszú távra terveznek velem. Ősszel azonban megváltoztak a dolgok - vallotta csalódottan.

- A fiúk próbálni kezdték a színházi darabot, és velem egyre kevesebbet kommunikáltak. Próbáltam közös beszélgetéseket kezdeményezni, de hiába. Novemberben tudni szerettem volna, elutazhatok-e hosszabb időre januárban, és a válasz ennyi volt: menj csak! - emlékezett Sipos F., akinek rosszulesett, amikor januárban nélküle lépett fel a zenekar a Fábry-show-ban.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: