2009-05-15 11:39:28• hírek • Gozner Gertrud

Megválasztották a legszebb önkéntest

150 éves alapítását ünnepli idén a Vöröskereszt és a Vörös Félhold humanitárius szervezetek. A kerek évforduló kapcsán a világ minden részén nagyszabású megemlékezéséket tartanak.

A szatmári Vöröskereszt május folyamán szintén több rendezvényt szervez a neves dátum megünneplésére. Ezen programok sorozatában csütörtök délután 18 órakor a Vöröskereszt fiatal önkéntesei látványos műsorral egybekötött adománygyűjtési akciót tartottak a Szakszervezeti Művelődési Házban. A rendezvényt a Szatmár Megyei Tanács támogatta.

A műsor keretén belül a Vöröskereszt szatmári fiókszervezetének fiatal önkéntesei break és ír-néptánc bemutatót tartottak a népes, főleg középiskolás álló közönségnek. A zenés műsorokon kívül divatbemutatót is szerveztek az egyik ruhagyártó cég támogatásával. A legnagyobb sikernek a Miss Vöröskereszt választás örvendett, a diákok hangos tapssal és bekiáltásokkal biztatták kolléganőiket.

Az egész előadás önkéntes alapon szerveződött, a meghívottak ingyen vállalták a fellépést. Az összegyűlt adományokat a Vöröskereszt Ifjúsági Osztálya által kidolgozott projektek finanszírozására fogják felhasználni. Mint például sürgős beavatkozás katasztrófa helyzetekben, az optimális működéshez szükséges felszerelések megvásárlása, valamint az óvodákban zajló programok további támogatása.


A legnagyobb sikernek a Miss Vöröskereszt választás örvendett
A legnagyobb sikernek a Miss Vöröskereszt választás örvendett


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: