2009-05-30 20:52:06• hírek • Parajdi Andrea

Megválasztották Szatmár szépét

Míg délelőtt némileg kellemes időjárással vette kezdetét Szatmárnémeti 13. városnapi programja, addig délután már szükség volt az esernyőkre. A délutáni koncertek mellett a város legszebb hölgyét is megválasztották, akiket szintén nem kímélt a hosszan tartó záporeső.

A városnap délutáni programja is változatos volt, színpadra lépett többek között Cserey Csaba és Földi Tibor, illetve a The Underskies együttes is. Annak ellenére, hogy a Miss Szatmár megválasztása már esős időben zajlott, a közönség nem tágított a színpad elől.

A lányoknak ezúttal nem csak egymással, hanem a záporral is meg kellett küzdeniük. Tizenhárom csinos szatmári lány indult a szépségversenyen, akik három próbán bizonyíthatták rátermettségüket.

A közönséget az eső sem tudta eltántorítaniAz első felvonulás után kérdésekre kellett válaszolniuk, majd fürdőruhában és estélyiben is meg kellett mutatniuk hibátlan alakjukat. A lányokat hat fős zsűri pontozta. Első helyezést ért el a 15 éves Alexandra Tătăran, második lett a 17 éves Terra Torz, míg harmadik helyen végzett Monory Vivien, aki annak ellenére, hogy mindössze 14 éves a közönségdíjat is bezsebelte. A dobogós helyezettek pénzjutalomban részesültek.

Ciprian Ardelean, megyei tanácsos a szépségverseny egyik zsűritagja a Szatmár.ro-nak elmondta, ez a Miss választás rendkívül fontos szerepet tölt be a szatmári lányok népszerűsítésében. -Helyi lányok rendszeresen vesznek részt nemzetközi versenyeken, az a célunk, hogy minél több szatmári szépséget felfedezzenek - mondta a tanácsos. Képgalériánkban az esti koncertek előtti eseményeket mutatjuk be.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria


Tizenhárom csinos szatmári lány indult a Miss Szatmár címért
Tizenhárom csinos szatmári lány indult a Miss Szatmár címért



A Miss jelölteket sem kímélte az időjárás
A Miss jelölteket sem kímélte az időjárás



A közönséget az eső sem tudta eltántorítani
A kíváncsi közönséget az eső sem tudta eltántorítani


A képekre kattintva elérhető a képgaléria

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: