2017-11-17 07:00:39• hírek • Blikk.hu

Megúszta a börtönt Hujber Ferenc - titokzatos hős segített rajta

Hujber korábban közösségi oldalán jelezte, esze ágában sincs fizetni, sőt a közelmúltban Kanadába költözött, hátrahagyva magánéleti gondjait. Persze ettől még az eljárást nem kerülheti el, ám úgy tűnik, rendeződik a problémája – a Lokál ugyanis úgy értesült, valaki befizette a bírságot.


– Valóban kifizették Hujber Ferenc büntetését, de arról nem adhatunk tájékoztatást, hogy mindezt ki tette meg – erősítette meg a Blikknek Gyimesi Kinga, a Budapest Környéki Törvényszék sajtótitkára. De vajon ki lehet a titokzatos jótevő, ha nem maga Hujber fizette be a 300 ezer forintot?
 

Elértük a jelenleg Kanadában élő színművészt, aki meglehetősen titokzatos módon válaszolt, azt ugyan nem árulta el, hogy ő fizetett vagy más, ám számos szívecskével jelezte: megkönnyebbült, hogy ezzel az üggyel már nem kell foglalkoznia.
 

A Blikk több ismerősét és barátját is megkereste, akik ugyan elégedetten nyugtázták, hogy a színészt már nem fenyegeti börtön, ám nem tudták, vagy nem akarták elárulni, ki nyúlt a zsebébe mindezért. Korábban Schobert Norbert is jelezte, ha ezen múlik, hogy Hujber ne kerüljön rács mögé, leteszi a pénzt.
 

– Feri alapvetően jó ember és remek színész. Nagyra becsülöm és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem. Ha úgy alakulna, hogy börtönbe kell mennie, megyek, kifizetem a büntetést és kihozom onnan – mondta a Blikknek a fitneszguru még szeptemberben, ám most leszögezte, nincs köze Hujber büntetésének kifizetéséhez.
 

Házkutatás során került elő a drog
 

Hujber Ferencre múlt nyáron a felesége hívta ki a rendőröket, kényszerítés gyanúja miatt indult eljárás ellene. A vizsgálat végére azonban más ügyben zárta le a nyomozást a szentendrei rendőrség: Hujbernél minimális mennyiségű füvet találtak.


Még több bulvárcikkért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: