2009-01-15 16:12:25• hírek • Parajdi Andrea

Megünneplik az Újévet

A hagyomány megőrzéséről a zenészek is gondoskodnak, hiszen immár tradíciósnak mondható szilveszteri báljukat idén is megszervezik.

A szatmári zenészek tavaly a Dacia Szállóban gyűltek össze a szilveszteri mulatozásra, idén azonban az Aurora Éttermet választották a 23. alkalommal megszervezésre kerülő báljuk helyszínül.

A bál január 16-án, este 20 órakor veszi kezdetét, s a dínomdánom, a korábbi évek tapasztalataira hagyatkozva, egészen reggelig tart majd. A rendezvény célja, hogy a zenészeknek is lehetőséget biztosítson az újév megünneplésére, hiszen szilveszter éjszaka munkanapnak számít a körükben.

Mircea Deac főszervező elmondta, az idei bálon is több szatmárnémeti együttes szolgáltatja majd a jó zenét. Színpadra lép a No Commet, a No Comment Junior, az XXL, a No Name, DJ Berci és Dj Cliff. Ezen kívül pedig szólisták is énekelnek majd, a Royal Dance Club táncosai is műsorral készülnek, és természetesen csoportos zenélésre is lehetőség lesz. A Zenészek Szilveszteri bálján körülbelül 60 zenész, és hozzátartozója lesz jelen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: