2018-02-16 07:31:34• hírek • közlemény

Megújult az Ács Alajos Stúdió arculata

A csütörtöki nap folyamán némileg újjászületett az Ács Alajos Stúdió homlokzata.

A nagy ablakokra fólia került, amelyek mintázata az Északi Színház vonalait, díszítéseit juttatják eszünkbe. A felső üvegeken a szatmári magyar és román nyelvű színjátszás nagyjai elevenednek meg, emlékezetes alakításaikkal. Természetesen a magyar társulat archívumából származó képekből készült montázson fontos szerep jut a stúdióterem névadójának, Ács Alajosnak is.


Az új arculat részét képezi néhány monitor is, amelyeken az Északi Színház román társulatának, a Harag György Társulatnak és a Brighella Bábtagozatnak a videós előadás-ajánlói futnak. A tervek szerint hamarosan a rövid videók között a társulatok műsorterve is megjelenik majd, így a látottak nem csak kedvet hoznak majd a színházlátogatáshoz, hanem informálnak is az előadások dátumairól.
 

“A menedzseri tervem egyik fontos pontja volt az Ács Alajos Stúdió arculatának a megfrissítése. A grafikai elemekkel ellátott fóliák mellett a fotómontázsokkal tisztelgünk a szatmári színjátszás nagyjai előtt. A fekete függönyt helyettesítő fólia esztétikusabb, és lehetőséget adott néhány monitor elhelyezésére is, amelyeken az Északi Színház produkcióit népszerűsíthetjük” – mondja Nagy Orbán, a színház főigazgatója.  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: