2008-09-18 00:09:08• hírek • Czinzel László

Megújult a Szatmár.ro hírportál

Üdvözöljük olvasóinkat a megújult Szatmár.ro hírportálon.

Szatmár megye legolvasottabb hírportálja három éves születésnapja alkalmából jelentős változtatásokon esett át. Úgy gondoltuk, időszerűvé vált az olvasók igényeihez még jobban igazodó, modern megjelenésű felületre váltani. A megújult Szatmár.ro-n még több információval, még több fotóval tájékoztatjuk látogatóinkat, de azok számára is tartogatunk újdonságokat, akiknek az internetezés az információszerzésen túl szórakozást is jelent.

Nem csak arculatban változott a Szatmár.ro hírportál, de számos hasznos funkcióval is gazdagodott. Lehetőség nyílik a hírek véleményezésére, értékelésére, egyszerűbben tölthetők fel ingyenes apróhirdetések, valamint a képeslapok, játékok és háttérképek még gazdagabb kínálatából válogathatnak az olvasók. Egyszerűbben iratkozhatnak fel a felhasználók a Szatmár.ro-val kapcsolatos újdonságokról, nyereményjátékokról értesítő hírlevelekre is, rövidesen pedig bloggal és kvízjátékokkal is bővül a kínálatunk.

Újdonságokat tartogatunk az üzleti partnereink számára is, annak érdekében, hogy reklámfelületeink által minél hatékonyabban hozzájáruljunk vállalkozásuk népszerűsítéséhez és sikeresebbé tételéhez.

Ez úton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves olvasónknak, hogy megtisztelő figyelmükkel, észrevételeikkel hozzájárultak a portál eddigi sikereihez. Bízunk abban, hogy a teljes arculatfrissítés, valamint a jelentõs technikai fejlesztések az Ön tetszését is elnyerik.

 

A Szatmár.ro szerkesztősége

 

 

 

 

 

Szatmár.ro

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: