2011-05-15 17:49:50• hírek • (x)

Megújult a Multisystem Prim Kft.!

A szatmárnémeti Multisystem Prim Kft. ezentúl nem csak a kreatív konyhai technikákkal könnyíti meg mindennapjainkat. Az olasz Telma által gyártott mosogatótárcák és a beépíthető konyhai gépek mellett, újra megjelent a Merino Gold gyapjú termékcsalád, valamint a legjobb áron tervezhet és építhet fa szerkezetű házakat a cég segítségével.

Mint már ismeretes, a Multisystem Prim Kft. évek óta arra törekszik, hogy kreatív konyhatechnológiával könnyítsen a házimunkán, hiszen a mindennapi rohanásban nagy előny, ha valamit szépnek és tisztának tudhatunk. Manapság egyre többen keresik a SILGRANIT mosogatótálcákat, hiszen a klasszikus, a modern és az elegáns berendezéseket kedvelők egyaránt találnak konyhájukba illó darabot. A Telma, olasz gyártmányú SILGRANIT mosogatótálcák a Multisystem Prim Kft. fő termékei, melyek tizenhét különböző modellben és hatféle színben (zabszín, alu, terrakotta, fekete gyöngy, szürke-gyöngy és jázmin) kapható.

A rendkívül tartós mosogatótálcán kívül a cég forgalmaz hagyományos inox kagylókat, valamint csapokat különböző színben. Mivel egy modern konyhából nem hiányozhatnak a beépíthető gépek, ezért a cég bemutatótermében a Systemzona szín azonos vagy inox főzőlapjai, sütőki, gőzelszívói, mosogatógépei és hűtőszekrényei széles választéka megtalálható.

Olyan világhírű és ismert márkanevet viselő gépek várnak itt gazdára, mint Bosch, Siemens, Ariston, Franke, Pyramis, Gorenje, Electorlux, Beco stb. ezeket a termékeket a cég rendelésre szállítja, a megyében pedig ingyenes a házhoz szállítás. Mindemellett kedvező árak és ajándékok várnak minden vásárlóra.

Mivel életünk egyharmadát alvással töltjük, nem mindegy, hogy ez az idő valóban a testi regenerálódást szolgálja-e. Már Szatmárnémetiben is sokan tudják, hogy a jó alvás titka a „Merino Gold". A Multisystem Prim újra forgalmazza a 100 százalék ausztrál merino gyapjúból készült termékeket, párnákat, takarókat, valamint a Magnetelor mágneses derékaljakat minden méretben. A gyapjú ágynemű nemcsak melegen tartja a testet, hanem kitűnő szellőzőképessége révén szinte együtt lélegzik a bőrünkkel. A gyapjú a bőrrel érintkezve javítja annak vérellátását, jó hatással van a migrénes tünetekre, és stresszoldó.

A párna paramétereinek kialakításánál az ergonómiai szempontokat vették figyelembe, így alvás közben egyenesen tartják a gerincet, megelőzik a hát- és nyakfájást. Újdonság az Aloe Verával kezelt gyapjú termékcsalád, mely hozzásegíti az emberi szervezetet az öngyógyítás képességének beindításához.



A Magnetelor mágneses derékaljak mellékhatás nélkül egyenlítik ki a mágneses tér hiányát és egyenlőtlenségeit. Csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítja a merev izmokat és gyorsítja a szervezet természetes öngyógyítási folyamatát. Fontos azonban tudni, hogy a mágneses termék használata nem ajánlott terhesség alatt, valamint daganatos betegségben szenvedőknél.

A Multisystem Prim keretében megjelent a Cassa Dekor, mely fa szerkezetű, helyszínen szerelt, könnyűszerkezetes épületek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Az építőiparban egyre inkább terjed a könnyűszerkezetes technológia, mely Nyugat- Európa után Romániában is elkezdte hódító útját, azonban sokan nem tudják mi az előnye a kész házakkal, téglaépítésű házakkal szemben.

A fa szerkezetű házak gyorsan felépíthetőek, az építkezés nincs évszakhoz kötve, száz év feletti várható élettartamot biztosítanak, könnyen átalakítható kevés költségvetésből, az épület pedig rendkívül jó hőszigetelést biztosít, ezért energiatakarékosabb.

A Cassa Dekor az házak felépítése mellett elvégzi a szükséges munkálatokat: a villanyszerelést, a bádogosmunkát, a fal és padlóburkolat lerakását, a víz és gáz bevezetését. Jelenlegi akciós árajánlatuk: egy 64 négyzetméteren fekvő ház már 17.500 eurótól megkapható.


 



A Multisystem Primnél pályázati tanácsadásra is lehetőség nyílik a Goodwill Consulting segítségével. Az érdeklődők a számukra legfontosabb információkat kapnak Európai Uniós pályázatokról. A cégnél lehetőség nyílik kiállítások, nagyobb expok megszervezésére is. 

A Multisystem Prim információs irodája és bemutató terme megtalálható Szatmárnémetiben a Petőfi Sándor utca 4/A szám alatt. Nyitvatartási idő: hétköznaponként 10-17 óra között és szombaton 9-13 óra között. Tovább információért érdeklődjön a 0361-422-091-es, a 0730-104-975-ös vagy a 0744-977-846-os telefonszámokon, vagy látogasson el a www.systemprim.ro oldalra.



A SILGRANIT mosogatótálcák karcmentesek, hőállóak és könnyen tisztíthatóak



A konyhai kagylókhoz lehetőség nyílik színazonos csapot választani
A konyhai kagylókhoz lehetőség nyílik színazonos csapot választan


A Systemprim szín azonos főzőlapok széles választékát kínálja


A SILGRANIT kagylók mellett inox mosogatótálcák is kaphatók
A SILGRANIT kagylók mellett inox mosogatótálcák is kaphatók


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: