2012-01-04 17:13:18• hírek • Kocsis Zoltán

Megújult Szatmárnémeti hivatalos honlapja

Új honlappal köszönti az új esztendőt Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a www.satu-mare.ro: az új felület január 4-én, szerda kora délután vált láthatóvá.

Az új oldal minden kétséget kizáróan esztétikusabb, látványosabb mint a régi. Az olvasót egy slideshow-szerű fejléc fogadja, amely rotációs rendszerben mutatja be a város néhány látnivalóját: románság kedvenc emlékművét, ami pedig Róma városához kötődik, továbbá a Szakszervezetek Művelődési Házát, a Pannónia Szállót, a Decebal-hídat, a Coposu sétányt és a Közigazgatási Palotát. Apró hiányosság, hogy bár ezek a képek aktívak, mégse visznek sehová.

A város történelméről, adminisztrációjának struktúrájáról szóló információk mellett találhatunk képgalériát is - a legfrissebbek még 2009-ben készültek.

A város hírei elvileg románul, magyarul, németül és angolul is olvashatóak. Magyarul viszont a kínálat erősen hiányos. A legutóbbi angol nyelvű hír márciusból, a legutóbbi német nyelvű pedig még 2007-ből datálódik. Az olvasó jobban jár tehát, ha a google-fordítóval fordítja le a híreket - ebben az esetben még japánul is olvasható Szatmárnémeti városának oldala.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: