2011-03-21 16:44:13• hírek • Szatmar.ro

Megújuló közvilágítás

A 16-os lakónegyedi parkolók kialakítása a környék közvilágításának megújulását is magával hozza.

Az elmúlt évben végzett garázslebontások, parkolókialakítások során nem csupán az aszfaltfelület modernizálását, hanem a kialakított parkolóhelyek megvilágítását is célul tűzte ki Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala.
Pop Sorin, a helyi önkormányzat munkatársa portálunknak elmondta, a projekt tervének kidolgozása három hónapos munkát vett igénybe, ugyanis egy teljesen új világítórendszert kell rácsatlakoztatni az Electrica hálózatára, ami nagy munka.

Négy méteres oszlopokat helyeznek el a parkolókban, amelynek köszönhetően a környék jól bevilágított lesz. Több panasz érkezett ugyanis arra, hogy a kivilágítatlan parkolókban gyakoriak a lopások, autófeltörések. A beruházásnak köszönhetően ezek száma jelentősen csökkenhet.

A világítást felszerelni kívánó cégek a közeljövőben licitálhatnak, a győztes pedig az lesz, aki a legolcsóbban tudja elvégezni az elektromos hálózat kialakítását, illetve a világítótestek felszerelését.
Az érintett cégek ajánlataikat március 29-éig adhatják le 9 óra 30 percig. A hivatal összesen 163 266 lejt különített el a modernizálásra.


Kivilágítják a 16-os negyed parkolóit
Kivilágítják a 16-os negyed parkolóit


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: