2009-02-13 16:43:33• hírek • Ferenczi Noémi

Megtörtént a műszaki átadás is

A szatmárnémeti Tűzoltótorony rehabilitációja 2005-ben fejeződött be, azonban a műszaki átadásra most pénteken került sor. A torony teljes felújítása körülbelül 250000 lejből valósult meg.

Az önkormányzat bizottsága valamint Kereskényi Gábor alpolgármester volt jelen a szatmárnémeti Tűzoltótorony műszaki átadásán. A munkálatok elvégzésével a szatmárnémeti Euras céget bízta meg az önkormányzat. Ez a cég végzi illetve végezte több szatmárnémeti műemlék épület rehabilitációját. A Kossuth-kerti közfürdő épületének rendbetételére is ez a céget kapott megbízást. A tűzoltótorony újjáépítése 2005-ben fejeződött be körülbelül 250000 lejből.

Pénteken, a Tűzoltótorony műszaki átadásán terepszemlét tartottak a bizottság tagjai valamint a cég képviselői. A bizottság elégedett volt a Tűzoltótorony műszaki átvételekor - tájékoztatta a Szatmár.ro-t az alpolgármester. "A pénteki műszaki átadáson szemügyre vettük az épületet és örvendetes, hogy az épület a felújítás után is megőrizte régi állagát, a második világháborús lövésekkel, sérülésekkel együtt, a téglák színe is az eredeti maradt"- magyarázta.

Jóval az ünnepélyes átadás után került sor a Tűzoltótorony műszaki átadására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: