2018-10-24 05:36:49• hírek • Blikk.hu

Megtörte a hosszú hallgatást: életmentő műtétje után először szólalt meg Boros Lajos

Több hónapos hallgatás után végre beszélt állapotáról a rádiós: Boros Lajos életmentő szívműtéten esett át, ám most úgy érzi, a nehezén már túl van!

Komoly zívműtéten esetst át júliusban a rádiós, a kórházban pedig, ahol sokáig az intenzív osztályon kezelték, hetekig csak a családja látogathatta. Boros Lajos számára embert próbáló időszak volt ez, s bár az operáció után elvonult a nyilvánosság elől, hogy az egészségére koncentrálhasson, most a Ripostnak elárulta, hogyan is érzi magát.

 

– Nagyon kemény heteken, hónapokon vagyok túl! Azt tudtam, hogy komoly műtét vár rám, és a gyógyulási folyamat sem lesz könnyű. Az operáció után intenzív osztályra kerültem, jó darabig csak a családom látogathatott. Sosem voltam ágyban fekvő típus, de most erre volt szükség – mondta a Ripostnak Boros Lajos.

 

– A feleségem, Vali rengeteget segített abban, hogy most már azt merem mondani: úgy tűnik, megúsztam! Persze, még fáradékony vagyok, de ez normális ebben az esetben. A lényeg, hogy a nehezén túljutottam – mondta a lapnak Boros Lajos, aki november közepéig még egy kis időt kér, s akkor majd a hallgatókhoz is visszatér.

 

Hasonló érdekes sztár sztoriért kattints a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: