2018-09-21 05:45:28• hírek • Blikk.hu

Megtörte a csendet: ezt üzente Majkának Curtis

Először árulta el a rapper, hogyan is érzi magát a botrányos szakítás után: Curtis eljutott arra a pontra, hogy már egyáltalán nincs szüksége zenésztársára, Majkára.

Mint megírtuk, hosszú hallgatás után Curtis a Facebook-oldalán üzent Majkának. A rapper egy bejegyzésben adott hangot csalódottságának, s elég kemény szavakat használt: közölte, amíg él, soha nem bocsát meg, hiszen a zenészeknek nem csak a munkakapcsolata, de barátsága is megszakadt az utóbbi időben.
 

Curtis most a Borsnak is kommentálta a keddi kiírást:

– Eddig soha nem szólaltam meg az ügy­ben, nem véletlenül. Én próbálok úriember maradni! – kezdte a lapnak a rapper, aki szerint nem igazságos, ahogyan Majka az igazát próbálja bizonygatni. – Sohasem érdekelt, hogy kit mit mond és gondol, de az, hogy Majka ilyen em­bernek állít be, totális nagy csalódás, mert nem ilyen vagyok! Míg élek, nem fogok neki megbocsátani! Nekem tiszta a lelkiismeretem. Hát az övé? – vetette fel a kérdést a Borsnak Curtis, aki inkább tettekkel szeretné igazát bizonyítani.
 

– Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bebizonyítsam annak az ellenkezőjét, amit a „barátom” állít rólam. Aki ugyanis egy drogfüggő, kezelhetetlen kokós, nem tud végigvinni egy élő műsort. Ezt garantálom! – jelentette ki Curtis.
 

Mint ismeretes, az utóbbi hetekben hatalmas port kavart a hír, miszerint Majka és Curtis ezentúl külön utakon folytatják. Azt, hogy Curtis – polgári nevén Széki Attila – drogproblémái miatt többé nem dolgoznak együtt, Majoros Péter a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon mondta el a közönségnek, véleményét pedig hosszasan fejtegette az Indexnek adott interjújában.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: