2014-05-18 18:59:08• hírek • MTI

Megtelt a színpad előtti tér Tabáni István koncertjére

A vasárnapi nap borongós idővel és esővel indult, délutánra viszont kisütött a nap, s ennek köszönhetően a város minden irányából elindultak a családok a Kossuth-kert felé. A délutáni koncertek sorát a szatmárnémeti Funktion  indította, majd Tabáni István lépett színpadra.

Igazán kellemes lett az idő vasárnap kora délutánra, ezért percről percre dúzzadt a tömeg a Kossuth-kertben. A kézművesek és messziről érkezett árusok portékáit sokan nézegették, elkezdett fogyni a sör, hosszabbak lettek a sorok a kürtöskalács-árusoknál.

A dombra, amelyen a színpad volt elhelyezve, szépen lassan gyűltek a nézők, a Funktion nevű szatmárnémeti funky zenekar pedig nagy nemzetközi slágerek sajátos feldolgozásaival szórakoztatta a hallgatóságot.

Funky-zene is szólt

A koncert végeztével Tabáni István és zenekara lépett színpadra. A nézőtér zsúfolásig telt, Tabáni rajongói pedig nem csak Szatmárnémetiből, hanem távolabbi településekről is érkeztek, hogy együtt énekeljenek a Csillag Születik tehetségkutató egykori nyertesével.

Tabáni pedig remek hangulatot teremtett, elsősorban magyar dalokat énekelt, saját dalait és nagy slágereket, amelyekkel a közönségnek azt a részét is lenyűgözte, akik nem feltétlenül rajongtak eddig a zenészért.

A vasárnap esti program:

19.00 - Bon Bon koncert (HU)
20.30 - Az RMDSZ tombola győzteseinek kisorsolása. Fődíj: 2 személyes brüsszeli út.
21.00 - KFT koncert (HU)

Tabáni István fellépése

 

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: