2010-08-29 08:42:43• hírek • Szatmár.ro

Megtelt a Kossuth-kerti domb Bródy koncertjére

Egy gombostűt sem lehetett leejteni szombaton, amikor Bródy János megkezdte koncertjét. A legendás zenész, zeneszerző fantasztikus hangulatot teremtett, zenekar nélkül, egyetlen gitárral hozott egy felejthetetlen emléket a szatmáriaknak.

A művész, aki már 1964 óra színpadon van, szórakoztatni jött a Partiumi Magyar Napokra, hihetetlen profizmussal, mindenféle sztárallűr nélkül, alázattal az érte rajongó közönség iránt. Koncertjén életművének legkedveltebb dalait adta elő, egy olyan fellépésen, amelyen bár ő egyedül volt gitárjával a színpadon, háttérzenekarnak becsatlakozott a többszáz fős publikum is. Nem is csoda, hogy a közönség minden dalt ismert, hiszen nem csak az általa ismertté tett dalokat énekelte, hanem azokat is, amelyek létrejöttéhez zeneszerzőként és dalszövegíróként járult hozzá.

Olyan, a magyar könnyűzene örökös slágerei hangzottak el a fellépésen, mint a Ha én rózsa Volnék, Nem születtem varázslónak, Boldog születésnapot, de nem hiányzott a dalok sorából Micimackó sem. A zenész a dalok átkötőszövegeiben életéről, a dalok születéséről és visszhangjáról beszélt, de humorérzékéről is bizonyságot tett, például felhívta a közönség figyelmét arra is, hogy a sorok között olvasva kiderülhet: Micimackónak akár alkoholproblémái is lehetnek.

A koncertet követően az utcabál-hangulat vette át a főszerepet a megfiatalodó közönségen: előbb a szatmárnémeti 4Ever zenekar, majd a magyarországi Limes együttes slágerparádéval teremtett bulis hangulatot.


Bródy teljes átéléssel zenélt
Bródy teljes átéléssel zenélt


4ever koncert, a legnagyobb slágerekkel
4ever koncert, a legnagyobb slágerekkel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: