2012-11-02 16:54:37• hírek • Szatmár.ro

Jelentkezz a Szatmár.ro Karaoke Maratonjára

A legjobb hangú énekest keressük! Nyerd meg a wellness-hétvégét és a többi értékes ajándékot!

A Szatmár.ro évről évre megrendezi a Music'at Pubbal közösen a Karaoke Maratont, lehetőséget adva szatmári tehetségeknek, hogy megmutathassák énektudásukat mindenkinek és ezzel együtt értékes nyereményekkel gazdagodjanak. Ha úgy érzed, Te is azoknak a táborába tartozol, akiket különleges hangszínnel ajándékozott meg a sors, ne tétovázz tovább, jelentkezz és vidd haza a nyereményeink egyikét!

Mostanság a csütörtök a karaoke-est a Macskában, s ennek megfelelően mi is erre a napra időzítettük a tehetségkutató fordulóit.  Válaszd ki, hogy a két elődöntő közül melyiken szeretnél a közönség elé lépni: a november 15-én vagy a november 22-én megrendezésre kerülőn? S ha elnyerted a zsűri és a közönség tetszését, akkor máris a döntőben érezheted magad - ezt november 29-én fogjuk megtartani.

S hogy tudd, hogy nem babra megy a játék, íme a nyeremények listája!

Az első három helyezett egy-egy két személyre szóló hosszú hétvégét nyer félpanziós ellátással a gyopárosfürdői, négycsillagos Hotel Corvus Aqua felajánlásáva. A Music'at Pub pedig 500 lejjel jutalmazza az első helyezettet, 200 lejjel pedig a másodikat.

A Karaoke Maratonra a MusiC'at Pubban, illetve a jatek@szatmar.ro e-mail címen lehet jelentkezni. A versenyen csak egyénileg lehet részt venni. Személyes jelentkezés esetén mindenkinek egy adatlapot kell kitöltenie, a következő információkkal: név, életkor (min.15 év), telefonszám, e-mail cím, a választott dal címe, és annak előadója. Azt se felejtsd el feltüntetni, hogy a melyik fordulóban kívánsz a közönség elé lépni. Az e-mailben elküldött jelentkezéseknek is ugyanezeket az információkat kötelezően tartalmazniuk kell.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: