2019-06-23 08:26:37• hírek • Nagy Tímea

Megtartották Egriben a IV. Traktorista Fesztivált

Negyedik éve rendezik meg Egri községben a kampányzáró Traktorista Fesztivált. A gépekre százak voltak kíváncsiak szombat délután.

Az egri mezőgazdászok és a Pro Argiensis Egyesület mezőzadasági gépes kavalkádja 17 órakor felvonulással kezdődött a focipályától. Gyermekek és felnőttek ültek fel az utánfutókra és bárhova, ahova lehetett, és onnan integettek a nézelődőknek. A közel negyven járműves konvoj bejárta a község utcáit, majd visszatért a focipályára.

 

Itt 19 órakor kezdetét vette a traktoros ügyességi verseny. Keresték a legerősebb, legszebb, legtisztább, legerősebb, legsokoldalúbb, legjobban tuningolt, legkócerájabb, legmegbízhatóbb, legmegbízhatatlanabb traktorokat és a legügyesebb traktoristákat. 21 órától utcabál volt DJ Zsoltival.

 

Egri község polgármestere, Márton Zsuzsanna ekképp nyilatkozott az eseményről: "Az idei, immár IV. Traktorista Fesztivált a közel 40 felvonuló traktor mellett napsütéses jó hangulat, többszáz szimpatizáns, sok díjazott és igazi kampányzáró gőzkieresztés jellemezte. Gratulálok a szervezőknek és mindazoknak, akik megtiszteltek jelenlétükkel nem csak Egriből, hanem köszönet minden gombási, mikolai, lázári, sárközi és túrterebesi traktorosnak és a sok szatmári látogatónak.

 

Az ügyességi verseny díjazottjai :
I. díj: Puskás Róbert 
II. díj: Ciontos Róbert 
III. díj: Ciontos Adi

 

Gratulálunk a legjobbaknak és minden egyes résztvevőnek!"

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: