2015-02-13 20:02:53• hírek • Szatmár.ro

Filmes farsangot tartottak a Hám Jánosban

Mickey egér és Minnie, Borat, Bud Spencer és Terence Hill, de még Marilyn Monroe is tiszteletét tette Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum péntek délután megtartott farsangi rendezvényén, amelyen a filmek világa állt a középpontban.

Rengeteg kreativitásról és humorérzésktől tettek tanúbizonyságot pénteken a Hám János IX-XII. osztályos diákjai. A X. A és B osztály által szervezett farsangon a filmek világa volt a fő téma, mindenki ennek megfelelően öltött maskarát. Bár a jelmezversenybe csak húszan iratkoztak be, ennél jóval többen voltak jelmezben.

A hangulatot humorbonbonokkal, rövidke jelenetekkel alapozták meg: kiderült, hogy hogyan hívják majd Supermant, ha papnak áll (Á-men), mi lesz Hófehérkéből, ha megfogja a magasfeszültségű elektromos kábelt (Hamu-pipőke) és hogy hogyan nevezi a buszvezető a Terminátort (Vas-utas). Ezt követően a diákok felelevenítették a szappanoperák leggyakoribb bonyodalmait - amiből szintén nagy nevetés lett.

Persze a közönség nem nevetett nagyobbat, mint amikor Varga György tanár úr boszorkánynak öltözve színpadra lépett a jelmezversenyen. Egyébként nagyon ötletes jelmezeket láthattunk - erről tanúskodjon a cikkhez csatolt képgaléria.

A jelmezverseny után tombola következett, majd pedig a várva várt bulival zárult a rendezvény.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: