2010-05-14 16:36:45• hírek • ma.hu

Megtámadták buli után Gáspár Győzi lányát

Büszke a szeretteire és arra, amit családja csinál - szögezi le Gáspár Evelyn, aki igyekszik nem foglalkozni az emberek véleményével. A tizenhat éves középiskolás szerint sokan nem tudnák utánuk csinálni, amin nap mint nap keresztülmennek.

Ma már tudja kezelni a helyzetet Gáspár Evelyn, ami családja szereplése miatt alakult ki. Úgy véli, a sok irigy ember úgysem tudná utánuk csinálni mindezt. Könnyen bekategorizálják őket, és "buta cigány család"-nak tekintik. Emellett mindenki azt hajtja, rossz, amit csinálnak és nem nézik a show-t, de mindig tudják, melyik részben mi történt - mondta a Star magazinnak a Gáspár család idősebbik lánya.

Evelyn persze nem tagadja: sokszor rossz az ismertség. Az iskolában többnyire nem voltak barátai. Csinálhatott bármit, a szemükben csak buta maradt. Két-három havonta szüksége van szabad napra, mert besokall. Ilyenkor elbújna a világ elől. A gimnáziumban szerencsére kevesebb atrocitás éri.

Evelyn úgy érzi: családjára mindig számíthat, nincsenek előttük titkai. Kissé koravénnek tartja magát, neki kiesett egy korszak, amit a mostani tizenhat évesek élnek. Nem egy csacsogós típus, nem öltözik ki, nem járkál el. A forgatások elveszik a hétvégét, a tanulás mellett pedig ideje sincs nagyon semmire. Ma már szereti, hogy tele van otthonuk kamerával - árulta el Evelyn a Star magazinban.

A fiatal lány ma már tisztában van azzal, miért csinálja mindezt a család. Tudja, hogy ez hasznot hoz. Kicsit ez az életük és a munkájuk is. Evelynnek a koporsóbiznisz ellen sincs kifogása. Ha később is jól menne, és az édesapja rá is hagyná, természetesen továbbvinné.


Evelyn inkább otthon marad, így elkerüli az incidenseket
Evelyn inkább otthon marad, így elkerüli az incidenseket


Úgy véli, amiben pénz van, azt nem dobja el magától az ember. Mindig annyit keressen az ember, amivel a megfelelő életszínvonalat fenn tudja tartani magának. Ők sem milliárdosok, de jól élnek. Minden magyar családnak olyan szinten kéne lennie: ne éhezzen, és meglegyen mindene - vélekedett Evelyn a Star magazinban.

Gáspár Evelyn elárulta: ő nem szórja a pénzt, inkább félreteszi, amit kap. El szokták engedni a szülei, de nem jár el inkább sehova. Egyszer egy barátnőjével buliból sétáltak haza, és férfiak támadták meg őket. Kiabáltak velük, a származása és amiatt, hogy ő Győzike lánya. A rossz tapasztalat miatt is marad szívesebben otthon - tette hozzá a Star magazinban Evelyn.

A showman lánya azt vallja, szeret megdolgozni inkább a pénzért, amit aztán elkölt. A korabeliek mind kuncsorognak, de ő nem ilyen. Evelyn már a jövőjét is komolyan tervezgeti. Rendező szeretne lenni, a színművészetin indítanak ilyen szakot, elég nehéz bejutni. De külföldben is gondolkodik, azt még nem tudja, Európában vagy Amerikában tanulna szívesen - mondta el Gáspár Evelyn a Star magazinban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: