2014-03-13 00:40:26• hírek • Blikk.hu

Megtámadta a fia Komár László végrendeletét

Nem fogadja el másfél évvel ezelőtt elhunyt édesapja, Komár László végrendeletét a fia. A néhai táncdalénekes a testamentumában külön kérte, hogy a második házasságából született Balázs ne terjesszen be igényt a köteles rész iránt, hiszen azt teljes egészében kielégítette.

- Nem olcsó mulatság ez a kinti tanulás, de a gyerekért mindent - írta Táncoló fekete lakkcipők (2005) című életrajzi könyvében Komár, aki 2001 és 2009 között a fia minden ausztráliai költségét állta.

A különféle tanfolyamoktól kezdve a szálláson és a kosztpénzen át az állampolgárság ügyintézéséig, a hazautazásokról nem is beszélve.

A Blikknek Komár még életében elmondta, a biztonság kedvéért minden pénzküldési bizonylatot elrakott, és három évvel ezelőtt, a végrendelet írásakor így eszmélt rá, hogy Balázsra több mint 30 millió (432 ezer lej szerk.) forintot költött.

Csakhogy a fiú ügyvédjén keresztül már a hagyatéki tárgyaláson jelezte, apja végrendeletét érvénytelennek tartja, noha az érvénytelenség okát nem jelölte meg.
Ettől függetlenül a hagyatéki tárgyaláson a közjegyző kihirdette az öröklési rendet.

„Az örökhagyó után Budapesten, 2011. május hónap 27. napján kelt, alakilag aggálytalannak tűnő végintézkedés maradt hátra, mely végrendelet alapján az örökhagyó általános örököse Komár Krisztina" - olvasható dr. Horányi-Hohl Gábor közjegyző végzésében.

Magyarra fordítva: Komár özvegye az örökös, csakhogy ez még nem jelenti azt, hogy Krisztina hozzáférhet a több millió forintos összeghez, amely a szerzői és előadói jogvédő irodáknál eddig összegyűlt, de legalább fellélegzett.

– El voltam keseredve, amikor Laci hagyatéki ügyét összevonták az öccse, György halála után indult eljárással, és most csak azért érzek megkönnyebbülést, mert ez a fajta bürokrácia már nem késlelteti a folyamatot – válaszolta megkeresésünkre Komár Krisztina, aki nem akart ennél többet mondani.

A cikk itt nem ért véget! Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: