2009-11-23 14:49:05• hírek • Gozner Gertrud

Megtalálták a vashídi öngyilkost

November 23-án délután a 112-es segélyhívón keresztül értesítették a rendőrséget, miszerint a Decebal-híd lábánál egy holttestet találtak a vízben.

A helyszínre kiszállt a Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének alakulata, és kötelek segítségével kihalászták a hullát a Szamosból.

A holttestnek hiányzik mindkét lába, ezért a rendőrök arra gyanakodnak, hogy annak a fiatalembernek sikerült megtalálni a maradványait, aki a hónap elején lett öngyilkos a Vashídon. Amint korábban beszámoltunk róla, Hallottak Napján egy férfi váratlanul a Szatmárnémeti-Nagyvárad között közlekedő személyvonat elé vetette magát a Vashídon. A helyszínre kiszállt rendőrök már csak az áldozat egyik lábát találták meg a sínek között, pár óra múlva a Szamosból előkerült a másik alsó végtag is.

Időközben sikerült megtalálni egy darabkát az illető személyi igazolványából, így a hatóság tudta, hogy a 18 éves K. János vetett véget a vonat elé ugorva az életének. A hétfőn megtalált holttest valószínűleg a fiatalemberé. További vizsgálatokra a holttestet beszállították a megyei kórház hullaházába.



Láb nélküli holttestet húztak ki hétfőn a Szamosból


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: