2012-08-27 12:29:10• hírek • Kocsis Zoltán

Megtalálták a csütörtökön vízbe fulladt férfi holttestét

Partra vetette a Szamos annak a férfinak a holttestét, aki csütörtök délben fulladt a folyóba a vasúti híd közelében. A tetemre egy horgászó férfi lelt rá még szombat reggel - a rendőrség azóta azonosította a holttestet.

A szatmárnémeti illetőségű N. Robert augusztus 25-én, szombat reggel 07.00 óra körül értesítette a Szatmár Megyei Rendőrséget, hogy egy holttestet talált a Szamosban. A 32 esztendős férfi a városszerte sárga hídnak nevezett híd közelében horgászott, amikor a tetemre lett figyelmes.

A rendőrség első jelentése szerint egy 45 év körüli férfi holttestéről volt szó, az első vizsgálatok pedig nem utaltak idegenkezűségre, erőszakra. A tetemet a hullaházba szállították, hogy megállapítsák halálának okát valamint személyazonosságát.

Ana Petric, a rendőrség sajtószóvivője hétfőn megerősítette, hogy annak a férfinak a holttestét vetette partra a víz, aki csütörtök délben, a vasúti híd közelében fulladt bele a Szamosba. Szilágyi József fürdőzni szeretett volna, ám a híd pillérei körül örvénybe keveredett és már nem tudott kievickélni a partra. A Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének munkatársai késő délutánig hiába kutattak a holttest után.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: