2015-10-29 16:18:55• hírek • Kocsis Zoltán

Megtagadta az alkoholtesztet az árokban kikötő autós

Újabb gyalogost gázoltak el a gyalogosátjárón Szatmár megyében, ám ezúttal nem a megyeközpontban, hanem Sárközújlakon. Meggyűlt a baja a rendőrségnek azzal a férfival, aki szerda hajnalban borult árokba a Szatmárnémetit Nagykárollyal összekotő úton: az autós megtagadta az alkoholtesztet.

Gheorghe N. Olaszországban bejegyzett FIAT típusú személygépkocsijával szerda hajnalban szakította át a szalagkorlátot és borult az árokba Kismajtény és Sándormajor között. A balesetben személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett. Az autós viszont megtagadta az alkoholteszt elvégzését mind a helyszínen, mind a kórházban - tettéért bíróság előtt felelhet.

Szerda délelőtt gázolás történt Sárközújlakon, ahol egy 43 éves nő Daciájával elütötte a gyalogosátjárón szabályosan közlekedő Maria B.-t. A 61 éves nő szerencsére kisebb sérülésekkel megúszta az esetet.

Kisebb sérülés lett annak a balesetnek is a következménye, amely szerda délután Lázáriban történt. L. Ágnes meg szeretett volna fordulni az úttesten, de Alfa Romeójával nekiütközött egy szabályosan közlekedő Opelnek, amelynek utasa, egy 63 éves nő kisebb sérüléseket szenvedett.

Utóbbi két eset egyikében sem játszott szerepet az alkohol.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: