2017-03-29 11:17:21• hírek • MTI

Megszűnik a VSK kézilabdacsapata?

A Városi Sportklub játékosai összetörtek a polgármester kijelentését követően.

Szerda délelőtt találkozott a VSK férfi kézilabda-csapatának tagjaival Fógel László klubelnök. A fiúk igen össze vannak törve a polgármester egy tévéadásban tett kijelentését követően, miszerint a bajnokság végétől megszüntetik a kézilabda szakosztályt.

„Morálisan a fiúk padlón vannak. Azt mondtam nekik, hogy ne foglalkozzunk ezzel a dologgal, hiszen még matematikai esélyeink vannak a bennmaradásra. Ha az első ligában maradunk, akkor beszélünk még a folytatásról” - mondta el a Szatmár.ro-nak Fógel.

Az biztos, hogy ha a csapatnak nem sikerül az első vonalban maradnia, a klub nem iratkozik be a második ligába, kvázi megszűnik a VSK-n belül a férfi kézilabda szakosztály.

A kézilabdacsapat a bajnokságban egy fordulóval a vége előtt az utolsó helyen áll - 21 vereség és egy döntetlen mellett egyetlen árva győzelemmel. Abban a csodával határos esetben viszont, amennyiben szombaton nyerni tudna a 7. helyezett Vaslui otthonában, utolérné a három ponttal előtte álló Fogarast, amely eddig két győzelmet és hét pontot szorgoskodott össze...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: