2006-12-22 18:15:09• hírek • Szatmár.ro

Quelle Shop Szatmáron

queleSzeptember 23-ai megnyitása óta nagy sikere van a Szatmáron debütáló Quelle Shopnak.

Szeptember 23-ai megnyitása óta nagy sikere van a Szatmáron és egész Romániában debütáló Quelle Shopnak.

quelle1A nagy érdeklődés azért is érthető, mert eddig a Quelle márkás és minőségi termékeit csak katalóguson keresztül rendelhették meg a vásárlók. Most azonban az üzletbe elmenve szemügyre vehetik, felpróbálhatják a termékeket, és ezáltal könnyebben megállapíthatják, hogy ízlésük valóban megfelelő terméket, modellt választottak.

A Quelle összesen 42 ezer féle terméket árul, ezért érthető, hogy a szatmárnémeti kirendeltségben ennyit nem tudnak tárolni, így ha valakinek a katalógusból megtetszik valami, és amennyiben az nincs az üzletben, megrendelhetik, leérkezésekor pedig értesítik a vásárlót, hogy átveheti a megrendelt terméket.

quelle2Jelenleg az üzlethelyiségben gyerek és felnőttruházati termékeket, játékokat, sportfelszereléseket, háztartási eszközöket, lábbeliket, különböző elektronikai cikkeket, és megannyi terméket lehet vásárolni, melyek mind Németországból érkeztek, és a szigorú német minőségi szabványon estek át. 

 Nagy Panna, a szatmárnémeti Quelle Shop ügyvezető igazgatója elmondása szerint, elégedett a Shop jelenlegi működésével, de több bővítést is terveznek, ugyanis jövőre az úgynevezett konyhai blokk árusítását is elkezdik. Ez egy adott méretű konyhabútor mely teljesen fel van szerelve az alapvető konyhai elektronikai cikkekkel. Érdemes tehát a továbbiakban is látogatni a Chendi u. 2 sz. alatt megtalálható Quelle Shop-ot.


A szatmárnémeti Quelle Shop munkatársai, minden érdeklődőt és vásárlót, nagy szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: