2010-07-14 16:10:15• hírek • Blikk

Megszülettek Jimmy unokái

Óriási az öröm a lassan tíz esztendeje elhunyt poplegenda, Zámbó Jimmy otthonában.

A magyar popkirály életének egyik legboldogabb időszakát tölthetné, hiszen pár hét leforgása alatt kétszeres nagypapának is mondhatná magát! Nemrégiben az Edit asszony első házasságából származó Zsolt felesége szült kisfiút, míg a napokban világra jött Sebastián fia elsőszülött gyermeke, Noel. A majdnem négy kilogramm súlyú óriásbébi érkezéséről Edit asszony először telefonon hallott, mivel épp Adriánnal nyaralt, így csak a távolból tudott könnyek között gratulálni a fiának.

A csepeli utca lakói között már régen szóbeszéd volt a kismama domborodó pocakja láttán, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e a Király unokája. Edit asszony most nem akart nyilatkozni lapunknak az örömhírről, ám alig fél éve még elmesélte, hogy nyárra érkeznek az unokái. Azt is elárulta, hogy Jimmy nagyon szeretett volna egy kislányt.

„Iszonyúan családcentrikus volt, s ezt a tulajdonságát mindegyik fia örökölte. Sebastián menyasszonya kisfiút vár, ahogy az én első házasságomból született Zsolti is fiús apuka lesz. Néhány hét különbséggel kétszer is bekopog a gólya hozzánk" - mondta a Blikknek januárban Edit asszony.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Jimmy és Edit szeretett volna kislányt is, de csak fiaik születtek
Jimmy és Edit szeretett volna kislányt is, de csak fiaik születtek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: