2016-04-27 15:24:33• hírek • Kocsis Zoltán

Megszületett az ítélet a bírót verő játékosok ügyében

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület fegyelmi bizottságának keddi döntése alapján soha többé nem léphet pályára az a játékos, aki április 17-én megverte az Egri Sasok - FC Certeze labdarúgó mérkőzés játékvezetőjét. A fegyelmi testület további 24 fordulós eltiltást szabott ki a meccs kapcsán.

Amint arról a Szatmár.ro is beszámolt, az Egri Sasok - FC Certeze megyei bajnoki meccs utolsó perceiben elszabadult a pokol azt követően, hogy 1-1-es állásnál a hazaiak megszerezték a vezetést. A feldühödött avasújfalui játékosok nekiestek Petreus Gheorghe játékvezetőnek, akit még a földön fekve is bántalmaztak.

A fegyelmi bizottság 19-én több avasújvárosi játékost is berendelt a soron következő fegyelmi tárgyalásra, 26-ára. Miután ezen meghallgatták az érintetteket, megszületett a drasztikus döntés. Ennek következtében öt avasújfalui játékost büntettek meg, a mérkőzést pedig 3-0-ás eredménnyel a hazaiak javára írták.

A legsúlyosabb büntetést Tintas Ionel Marius kapta, akit élete végéig eltíltottak a pályáról, emellett 500 lej bírságot kell befizetnie. Súlyos büntetést kapott Sas Daniel Vasile, aki 10 fordulón keresztül nem léphet pályára és 400 lejes bírságot kell fizetnie. Simonca Adrian 6 fordulós eltiltást és 300 lejes bírságot, Talpos Cristian 5 fordulós eltiltást és 200 lejes bírságot, Andreica Adrian Dan pedig 3 fordulós eltiltást és 100 lejes bírságot kapott.

Mindezek mellett nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az érintettek ellen erőszak és testi sértés vádjával a rendőrség is eljárást indított, a játékosoknek tehát a törvény előtt is felelniük kell tetteikért.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: