2014-06-13 01:20:23• hírek • Blikk.hu

Megszületett Stohl András negyedik gyermeke

A színész-műsorvezető kedvese, Ancsika kedd hajnalban hozta világra második közös babájukat, akinek a boldog szülők az András Barnabás nevet adták.


Az örömapa egyetlen szót sem szólt boldogságáról a munkatársainak, kedd délelőtt ugyan késve érkezett a Madách Színházba, ahol éppen a Mamma Mia! próbái folynak. Nem árulta el, hogy mi a késés oka, arcát látva viszont le sem tudta volna tagadni a fáradtságot, ami minden bizonnyal annak köszönhető, hogy az éjszakát kedvese, Ancsika mellett töltötte a kórházban, végig bent volt vele a szülőszobában. Szerdán és csütörtökön a Madách Színházban lett volna próbája az újdonsült apukának, ám mindkettőt lemondta. 

A Blikk úgy tudja, a kis András és édesanyja is jó egészségnek örvend, az örömapa pedig már szervezi a tejfakasztó bulit is, ahova csak a legszűkebb baráti köre kap meghívást.

Stohl Andrásnak három lány - Rebeka, Luca és Franciska - után, most először született fia. A színész-műsorvezető már régóta vágyott egy olyan trónörökösre, aki a jövőben továbbviheti majd a Stohl nevet. Ezért is kapta a kisfiú a Barnabás mellé az András keresztnevet is, másrészről pedig a családban hagyomány, hogy az elsőszülött fiú az édesapa nevét viseli. De nem csupán trónörökösre, barátra is szeretne találni a fiában, korábban a Fókusznak adott interjújában legalábbis erről vallott, ahogy arról is őszintén mesélt, mennyire aggódik lányai reakciói miatt.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható! Kattintson ide kérem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: