2014-12-18 23:02:16• hírek • Blikk.hu

Megszületett Sebestyén Balázs második gyermeke

Nem vett részt a csütörtök reggeli Class FM adásában Sebestyén Balázs, aki már az éjszaka folyamán a kórházban izgult második gyermeke megszületéséért és felesége, Viki épségéért.

A csütörtök reggeli Morning Show adásába a három nagyágyú helyett csupán Rákóczi Feri és Vadon Jani jelentkezett be, akik bejelentették, elindult Balázs feleségénél a szülés, így a kis Benett mellé, karácsonyi ajándékként hamarosan érkezik a második kisfiú is.

Hamarosan Balázs a vonal túlsó végén volt, aki kétszeres apukaként mesélt a friss élményről.

- Éjszaka folyt el a magzatvíz, gyorsan kocsiba pattantunk, és a kórház felé vettük az irányt. A második gyermek érkezésénél már nyugodtabb az ember, rutinszerűen ment minden, így nyugodtan értünk a kórházba - mesélte az élő adásban Balázs.

Reggel, pontban 6.30-kor született meg a gyermekem, 2 kg és 80 dekával. Egy zabálnivaló kis tündér gyermek, fején egy édes kis sapkával. megszeretgettem és megpuszilgattam őt - mondta elérzékenyülve Balázs, akinek azért voltak kétségei második gyermekével kapcsolatban:

- Ott ültem, és fogtam Viki kezét, amikor kivették a babát, és azon gondolkoztam, vajon ugyanúgy lehet szeretni egy második gyermeket is mint a legelsőt? - Tette fel magának a költői kérdést.

Balázs azt is elárulta, a babát és a mamát 2-3 nap múlva engedik ki a kórházból.

Olvasson még több bulvár hírt a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: