2011-03-10 07:39:25• hírek • blikk.hu

Megszületett Kovács Lázár negyedik fia

Teljes a család: kedden megszületett Kovács Lázár (37) legifjabb gyermeke, Nándika. A sztárszakács maga vágta el a köldökzsinórt, a világ összes pénzéért le nem maradt volna a nagy eseményről.

Talán most már mindenki elhiszi, hogy minden rendben a Kovács család háza táján. Merthogy néhány hónappal ezelőtt még állt a bál a színre lépett szerető, Andrea és a titokban született közös gyermekük, Lázárka miatt. Akkor Kovács Lázár próbálta csitítani a vihart, mondván, ő már elmondott mindent a feleségének, tisztázták az egészet, s a neje megbocsátott neki.

Sokan hitetlenkedve hallgatták ezt, ám most, hogy a harmadik közös gyermekük, Nándika is megszületett, valóban úgy tűnik, mintha végre minden a régi lenne a család környékén.

- Fantasztikus napokat és boldogságot éltünk át, összetartozásunk erősebb, mint valaha! Elmondhatatlanul büszke vagyok a feleségemre, Melindára. Sokat gondolkoztunk a baba nevén, a Máté és a Márk sokáig vezető helyen szerepelt, de végül Nándornak kereszteltük. Nándika gyönyörű, egészséges baba, 3200 gramm és 52 centiméter - mesélte boldogan Kovács Lázár, aki csaknem lemaradt a szülésről, hiszen nemrég még Franciaországban népszerűsítette a magyar gasztronómiát.

A francia elnök apja, Sárközy Pál is a magyar pavilon díszvendége volt, ahol a sztárszakács olyan sikert ért el, hogy a hazai élelmiszerlánc hamarosan hungarikum delikátüzleteket nyithat Párizsban, Berlinben, Brüsszelben és Londonban.

A cikk folytatását a blikk.hu-n olvashatják.

Papa, mama, gyerekek: Lázár, Melinda és a kis Lázár, valamint Bence
Papa, mama, gyerekek: Lázár, Melinda és a kis Lázár, valamint Bence


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: