2014-10-08 09:30:01• hírek • Blikk.hu

Megszületett Harsányi Levente kislánya

Már majdnem egy hetes Harsányi Levente kislánya, Lilla Boglárka. Az MTVA műsorvezetője pár napig titokban tudta tartani a csöppség megszületését, aki október 2-án reggel 9 órakor látta meg a napvilágot.


- Ez az esemény nyilván egy család számára a legfontosabb. Mivel Lilla császárral született, a babának és mamának is kell a nyugalom, a pihenés, talán ezért is voltunk kicsit háttérben - vallotta be a műsorvezető, aki most már boldogan mesélt kislányáról.

- 53 centivel és 3500 grammal született, egy igazi kis hajas baba. Az anyuka és az orvos is kitett magáért, én csupán várakozhattam az előtérben, de már azt is nehezen viseltem, és bevallom, rosszul is voltam - mondta, majd arra is kitért, kisfia, az ötéves Nándi milyen örömmel fogadta a kistestvér érkezését.

- A Harsányi-vonalon már kétszáz éve nem született lánygyerek, így emiatt is különleges alkalom ez a mostani. Nándi már ajándékot is kapott a hugitól, így akartuk elérni, hogy örüljön az érkezésének. Persze azt még nem tudja, hogy pár naposan senki nem tud ajándékot venni és adni. Nándi elkezdett babanyelven halandzsázni neki, így akarta megköszönni a tőle kapott játékot - mondta mosolyogva az apuka.

Olvasson még több bulvár hírt a Blikk.hu-n. Kattintson ide és rögvest az oldalon terem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: