2015-03-20 01:45:42• hírek • Blikk.hu

Gombos Edina: Bármelyik pillanatban szülhetek

Gombos Edina a véghajrában van, bármelyik pillanatban elindulhat a szülés.

Edina úgy érzi a kislánya, Miri születése óta eltelt hat év még inkább felkészítette az anyaságra, nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban várja a csöppséget, ám hazudna ha azt mondaná, nincs benne egy csepp félelem sem.

-  Hazudnék, ha azt mondnám, hogy nincs bennem félelem. Ez az érzés szerintem teljesen természetes minden leendő anyuka életében. Főleg úgy, hogy a várandósságomat az utolsó három hónapban beárnyékolta egy betegség: vesekövem lett, amivel azért bevallom, megszenvedtem, most is kezelnek vele. Ettől függetlenül próbálok a pozitívumokra koncentrálni, még így a fájdalmak közepette is, hisz igazából már bármelyik pillanatban megszülethet a mi kis második kincsünk. Nagyon remélem, hogy a sok gyógyszerezés ellenére hamarosan egy egészséges kisbabát tarthatok a karomban" - mosolyog Edina, aki elárulta egy szülést segítő géllel kívánja könnyebbé tenni a véghajrát.

- A kislányomat természetes úton hoztam világra és alapvetően ezt célozzuk most is. A vesekő még közbeszólhat, de remélem, megkímél a szülőszobán. A szülést segítő gél hatására lerövidül a tágulási és kitolási szakasz, és a gátmetszés is elkerülhető - mondta a műsorvezető, akit boldoggá tesz a könnyebb szülés gondolata, hiszen ő maga is a természetes szülés híve.

Olvasson további szenzációs bulvár híreket a Blikk.hu oldalán!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: