2009-03-04 17:23:54• hírek • Szatmar.ro

Megszorítja a nadrágszíjat a Milan

A gazdasági válság és a növekvő adósságok miatt fizetéscsökkentés várható a Milannal.

Mintegy harminc százalékkal szeretnék csökkenti a játékosok fizetését a Milan csapatánál, ezzel ellensúlyozva a gazdasági válság és az utóbbi idők sikertelenségének hatásait.

Az.olasz Gazetta dello Sport sportnapilap szerint Silvio Berlusconi, az egyesület tulajdonosa, aki nem mellesleg Olaszország miniszterelnöke is, kiadta az ukázt, hogy az évi 120 millió eurót felölelő fizetések összegét 85 millióra kell csökkenteni. Ezzel szeretné megakadályozni, hogy egyesületének adóssága tovább növekedjék.

A napilap szerint a klub több játékosától meg kíván majd válni a nyáron, köztük a cserekapus Didától, aki bruttó nyolc millió eurós éves fizetésért ül a kispadon. A nyáron lejáró szerződésű játékosok közül Giuseppe Favalli, Massimo Ambrosini és Emerson csak kevesebb bérezésért maradhat a csapatban. (Érdekes, hogy Favalli korábban jelezte, elképzelhető, hogy nyáron szögre akasztja a focicsukát, míg Emerson már a téli szünetben közel állt a klubváltáshoz.)

Könnyen elképzelhető, hogy a vörös-feketék példáját más nagy egyesület is követi majd, lévén, hogy az Inter szintén 120 millió eurót költ bérezésre egy évben, a Juventus pedig csupán öt millióval kevesebbet. Miközben a negyedik Roma mindössze 65 milliót...

Favalli jövőre kevesebbért küzdhet Reginaldóval.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: