2019-06-13 03:37:50• hírek • Blikk.hu

Megszólalt a szakításáról Hajdú Péter

Vége az idillnek: szakított Hajdú Péter és modell barátnője, Alföldy Anna! Pedig a szerelmesek néhány hete még boldogan számoltak be a Story magazin címlapján ciprusi álomnyaralásukról, a paradicsomi környezetben készült fürdőruhás közös képekkel illusztrálván, mennyire boldogok egymás oldalán, ám szűk két hete Anna oldaláról eltűntek a fotók, a közös szelfik, így azonnal elindultak a pletykák: megromlott a kapcsolatuk.

A hír igaznak bizonyult, Péter és Anna szakított, utóbbi a Velvetnek erősítette meg, hogy már nem alkotnak egy párt a producerrel – ráadásul a Blikk úgy értesült, már két hete úgy döntöttek, elválnak útjaik. 
 

– Nem vagyunk együtt, valóban szakítottunk – erősítette meg szűkszavúan a Blikknek a szétválás tényét Hajdú Péter, de arról már nem szeretett volna beszélni, mi is történt pontosan. 
 

Ahogyan Alföldy Anna sem.

– Szeretném, ha minél előbb lecsengene ez a dolog, de annyit azért elmondhatok, egyáltalán nem hirtelen felindulásból történt a szakítás – nyilatkozta lapunknak a modell.

 

Pedig egy darabig úgy tűnt, Hajdú Péter Anna mellett végre újra megtalálta a boldogságot, amelyre a válása óta vágyik. Első közös interjújukban mindketten arról meséltek, hogy az első randi után nem voltak abban biztosak, hogy egymásnak vannak teremtve, de ahogy jobban megismerkedtek, rájöttek, hosszú távra is tervezhetnek

 

– Láttam, hogy Anna gyönyörű, de el kellett telnie pár hétnek, hogy úgy érezzem, érdemes lenne komolyabban is megpróbálni ezt a kapcsolatot – nyilatkozta még márciusban a Storynak, amelyből az is kiderült, Hajdú annyira komolyan gondolta ezt a kapcsolatot, hogy a gyerekeinek is mesélt Annáról. Ám úgy tűnik, hiába tervezgették együtt a közös jövőt. 


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: