2018-12-07 06:15:27• hírek • Blikk.hu

Megszólalt Palik László: ez ösztönözte a nagy visszatérésre

Hatalmas meglepetés: nyolc év után visszatér a képernyőre Palik László.

Az egykori sportriporter testhezálló feladatot kap a TV2 csatornáján, ő lesz a január 2-án induló Exatlon Hungary című extrém sportreality műsorvezetője. Ám ennek nagy ára van, több hétig egyedül kell hagynia a feleségét, Marsi Anikót és gyermekeiket, ami komoly próbatétel lesz a családcentrikus Palik László számára.

 

"Átgondolt logisztika kell a részünkről, hogy megoldjuk életünk mindennapjait, de itt jön képbe az én feleségem. A segítségével hirtelen minden nagyon rugalmasan kezdett megszerveződni a családban. Az elmúlt két és fél évben én feleltem a hétköznapi gyerekdolgokért, hiszen Anikó visszajött dolgozni, de most ez változik majd. Egyetlenegy, ám nagyon komoly nehézséget látok, egyetlenegy gyenge láncszem van a gépezetben, és az én vagyok" – vallotta be a Blikknek a legendás tévés, aki egyelőre nem látja, miként viseli majd, hogy ennyi időt kell távol lennie a feleségétől és a fiaitól.

 

"Nagyon egymáshoz vagyunk nőve, ezért nem tudom, hogy bírom ki ezt a távollétet. A fiaim egyelőre csak legyintenek rá, azt mondják, ez a legkevesebb, de én azt gondolom, bárcsak így lenne" – nevetett Palik, akit hosszassan kellett győzködni, hogy – ahogy ő fogalmaz – nyolc év után leporolja önmagáról a naftalint és újra kiálljon a nyilvánosság elé. Kiderült, 12 éves fiának, Vilmosnak volt ebben nagy szerepe.

 

A történet folytatásához kattintson a Blikk.hu oldalára!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: